Hvad skal man bruge til et babyshower?

Hvad skal man bruge til et babyshower?

Er en af dine gode veninder gravid og har du besluttet dig for at du vil holde et babyshower for hende? Eller måske er du selv gravid og planlægger dit eget babyshower? Uanset hvem du skal planlægge og afholde et babyshower for, så er der nogle helt grundlæggende ting som er vigtige at huske på. Hvis man aldrig har prøvet at arrangere et babyshower før, så kan det være en rigtig god idé at sætte sig ind i hvilke ting der er nødvendige for at holde et succesfuldt babyshower. Hvis det er dig, eller hvis du har afholdt et babyshower før, men gerne vil lære nye tips og tricks, eller genopfriske din viden, så kan du læse med i denne artikel.

Invitationerne

For at der overhovedet bliver et babyshower at afholde, så skal der sendes invitationer ud til de mennesker som man gerne vil have kommer. Babyshower kort er forholdsvis lette at finde, så længe man ved hvordan man søger på internettet. Det kan også være at man kan finde disse kort i den lokale hobbyforretning. Det letteste er dog at finde dem på internettet, bestille dem og få dem send direkte til ens hoveddør.

Dekorationerne

En anden vital del af det at planlægge og afholde et babyshower, er at der er pyntet ordentligt op. Babyshower dekorationer, er ligesom med invitationerne, lettest at finde på nettet. Her er udvalget også meget større, end det man kan finde i de forskellige butikker som sælger denne type dekorationer. Fordelen ved internettet, er ligesom med invitationerne, at de kan blive sendt direkte til din hoveddør.

Forplejningen

Intet babyshower uden lækre snacks og en god flaske hvidvin eller champagne. Når det kommer til snacks, så er der mange der laver lækre cupcakes eller muffins, som dekoreres med en glasur som har den farve der symboliserer barnets køn. Da et babyshower ikke er en fest i den forstand, er det ikke nødvendigt at købe en masse alkohol. Et par gode flasker vin og/eller champagne, er rigeligt, så længe at man sørger for at der også er te og kaffe.