Keto kuren – en nyere kur, der giver hurtigt resultat

Er du træt af de typiske kure, hvor du intet resultat får, og det er bare det samme igen og igen? Du har brug for noget nyt, noget anderledes og noget der giver et resultat hurtigt, så motivationen bliver. Med denne relativt nye kur, keto, kan du måske endelig prøve noget nyt, der vil hjælpe dig. Læs mere om keto kuren her. 

Hvad er keto kur? 

Keto kur handler om at spise ”low carb high fat” altså et lavt indhold af kulhydrater og en større mængde af fedt. Du har sikkert hørt om at spise mindre kulhydrater før, da det faktisk er nævnt mange gange i både film og serier, at det noget kvinder gør, for at tabe sig. 

Keto er en ketogen kur. Keto er den kur, der er mest dedikeret til ”low carb high fat” princippet. Det hele handler om at vænne kroppen til at forbrænde fedtet, fremfor kulhydraterne i kroppen. Dette er det man kalder ketose. En tilstand kroppen når, når man følger en ekstrem low carb kur. 

Er keto kur godt for dig? 

Selvom mange af os sikkert vælger at gå på kur, fordi vi vil tabe os, skal man ikke glemme at overveje, om det nu er godt for dig. En kur handler jo ikke kun om at tabe sig, men også om at blive sundere. Alle har nok brug for at ændre nogle vaner, som ikke er så gode for dem. På refe.dk kan du læse mere om dette. 

Eftersom du skal spise så lidt kulhydrater som muligt, er der altså mange ting man helst ikke skal spise. Dette gælder blandt hvidt brød, pasta, ris og selvfølgelig slik. Men det kan være en rigtig god ting at vænne sig af med den søde vane. 

Man skal helst ikke spise for meget brød, pasta og ris, men det er der desværre mange af os der gør. Det er jo lækkert, så det er svært at lade vær. Derfor kan keto være en sund måde at vænne sig af med den vane på. Keto hjælper nemlig også med at mindske appetittenSå du kan altså slippe for den meget søde tand, som de fleste af os har. 

Slik og kage – hvordan siger man dog nej? 

Ligesom enhver anden kur, skal man helst ikke spise slik og kage på keto. Men især  keto, er det en slem ting at gøre. Slik og kage er jo fyldt med sukker, og ikke den gode slags. Et lille stykke kage eller en halv pose slik indeholder så meget sukker, at du næsten har spist alle de kulhydrater du måtte have, på bare en dag. Derfor kan det være nemmere at undgå kagen og slikket, fordi det ødelægger hele dagen. 

Dette betyder også, at keto altså hurtigt giver resultat, da kroppen lærer at brænde fedtet fremfor kulhydraterne. Og da du ikke spiser så mange kulhydrater, taber du dig hurtigt. Men det er ikke en nem kur, så du skal være stærk.