Når gnisten skal tændes i hverdagens rutiner

Ja vi har nok alle prøvet, at sexlivet kan begynde at halte lidt på nogle tidspunkter i livet. Der kommer hverdag i den, arbejdet bliver dominerende, og madpakkerne skal smøres.

Vi glemmer tit og ofte de små flirterier og små berøringer i hverdagen, og især når der går rutine i det. Så er det netop sådan nogle tidspunkter, hvor det er vigtigt, at vi er opmærksomme på vores partner og han eller hendes behov. 

Sexlivet er en stor medspiller i vores hverdag, og derfor er det også vigtigt at prøve at huske på at holde gnisten i gang, selvom at der kommer hverdag i det. 

Det er svært, og det sker for os alle, men der er heldigvis hjælp at finde derude, da du både kan tænde gnisten med sjove kondomer, erotiske spil og glidecremer med smag. Ja du hørte rigtigt – glidecreme med kirsebærsmag, perfekt til legen i sengen! 

Forkæl jer selv i sengen på nye måder

Når sexlivet skal spices op, og gnisten skal tændes i rutinernes hverdag, så har man også behov for lidt hjælp udefra. Der er jo en grund til, at man kom til at give sig hen til rutinerne. 

Det er her, at kondomer er en fantastisk medhjælper i sengen. Du troede nok, at kondomet kun bliver brugt til at beskytte mod sexsygdomme og graviditet, men de kan også bruges til rigtig mange andre ting.

Der er så mange forskellige slags kondomer, at du ikke kan forestille dig det, og det er noget, der kan sætte gang i sengelagenerne derhjemme. 

Du kan nemlig få kondomer med riller, knopper, chokoladesmag, mintsmag, jordbærsmag eller bedøvende creme. 

I kan lege i soveværelset med disse kondomer, da de alle kan noget forskelligt. Hvis du vil få din partner til at føle ekstra nydelse, kan i prøve et kondom med knopper. 

I kan også lege med forskellige former, da kondomer også fås i sjove dyr og figurer. Der er altså masser af måde at gøre sexlegen og sexakten spændende og interessant på og hermed sætte lidt farve på hverdagen. 

Du kan se det helt store udvalg på kondomer og mange andre sjove tilbehør til sexlegen, køb her og få leveret inden for få dage.

Giv sexlivet et ekstra pust med sjove og smagfulde glidecremer

Det er ikke bare kondomer, der kan sætte gang i sexlivet, for glidecreme er også noget, der giver ekstra stor nydelse. Du ved ikke, hvad du går glip af, hvis ikke du først prøver at tilføje lidt glidecreme. 

Glidecreme er en utrolig god tilføjelse, og især når I ikke har alverdens tid i hverdagens rutiner, så er cremen perfekt til at gøre jer begge klar hurtigt. 

Og ikke nok med at glidecreme gør oplevelsen og nydelsen ekstra god, så kan du selvfølgelig også få dem i mange forskellige typer og endda smage.

I kan lege med pebermynte glidecreme, der giver en sjov oplevelse under oralsex. Eller hvad med at drømme jer til varmere tider og snup en smag med Pina Colada.

Der er altså uendelig gode og sjove tiltag, I kan prøve for at gøre rutinerne lidt mere spændende i hverdagen, og så kan I virkelig prøve hinanden af.