NORTAGG ER JERES GROSSIST TØJ! 

NORTAGG ER JERES GROSSIST TØJ! 

Vi er professionelle inden for B2B grossist og har gennem en længere periode håndteret telefon tilbehør engros. Vi har gigantiske mængder produkter på vores lager, som er parat til at blive leveret hos jer. Mangler din forbrugere mobiltilbehør så er I kommet til det rette sted. NORTAGG har et masivt udvalg som tilbydes til den bedste pris på markedet.  

Indenfor engros elektronik har vi flere gode tilbud til vores købere. Det kan være at I måske står og har brug for den bedste skærmbeskyttelse for jeres arbejdere, så deres mobiler fungerer bedst og de er i stand til at betjene jeres forbrugere bedst muligt. Som forhandler af elektronik tilbehør engros har vi mange muligheder for at løse jeres problemer. Vi har blandt andet Danmarks bedste skærmbeskyttelse. Her tilbyder vi vores skærmbeskyttelse som kan sikre en solid beskyttelse af din mobiler. NORTAGGs SmartGlass er virkelig fleksibelt på baggrund af vores produktion. Fremfor det klassiske følsommme glas som findes som de fleste B2B grossist, har vi hos NORTAGG produceret vores SmartGlass med en kombination af plastik og stærk glas, hvilket giver jer et stabilt produkt.  

Mangler du sportstøj ?   

Hos NORTAGG har vi et stort sortiment af fantastisk tøj, hvor I kan finde mange gode valgmuligheder. Mangler organisation påklædning til jeres ansatte? Vi har for det meste stabile poloer af den bedste kvalitet, og vi forhandler B2B grossist, så du kan bestille de korrekte til din virksomhed. Vores store udvalg strækker sig over flere forskellige udgaver, og vi kan der ved tilbyde et bredt sortiment af produkter. Vi er ofte klar til at leve op til dine ønsker og levere den korrekte mængde. Eksempelvis har NORTAGG et enormt udvalg af sportstøj af høj kvalitet som vil passe perfekt til din virksomhed. Vores udvalg vil også assistere din virksomhed i den kommende periode eftersom det gode vejr kommer tilbage til Danmark og flere mennesker skal ud og hike igen. Som et eksempel vil vores poloer være optimal til padeltennsi. Som grossist tøj har vi for det meste et fuldt lager og fantastiske tilbud klar til vores besøgende, og vi tilbyder hurtig leverance. Kendetegnet ved NORTAGG er vores høje kvalitet. Hos NORTAGG handler kun med tøj i fantastisk kvalitet, og jeres virksomhed vil derfor udelukkende være sikker på at modtage gode produkter. Som grossist tøj er NORTAGG altid interesseret i vores kunders respons, og vi lægger en utrolig indsats i vores kundeservice. Kunder er dermed for det meste inviteret til at rapportere en rating efter du har givet vores produkter en tester, så vi har mulighed for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse ekstra.