Shapewear, der kan forme din krop

Shapewear, som er tøj, der kan forme din krop, bliver mere og mere populært. Og det giver rigtigt god mening, fordi shapewear er fantastisk til både hverdag og fest. Men hvad er shapewear egentlig? Og hvorfor er der så store variationer i prisen på shapewear? De spørgsmål og mere forsøger vi at svare på nedenfor.

Shapewear – moderne korsetter?

Hvis du har læst i historiebøger eller set film, som foregår i 1800-tallet, har du garanteret hørt om korsetter, som blev brugt til at gøre kvinders taljer smallere og som efter sigende kunne være meget ubehagelige at have på. Men da korsetterne opstod, blev de faktisk lavet i helt stive materialer, fx ben (typisk hval-knogler) og senere også metal. Heldigvis er vi nået langt siden da, og det er ikke længere nødvendigt at pine sig selv for at forme sin krop, som man ønsker. Shapewear i dag er ganske behageligt og hvis du finder det rigtige mærke, kan du faktisk finde shapewear, som vil være noget af dit mest behagelige tøj. Derfor skal du ikke være bange for at prøve shapewear af! Tøj, som former kroppen, er helt sikkert ikke noget for alle. Det hele afhænger af, hvornår du føler dig mest tilpas. Nedenfor gennemgår vi de forskellige typer af shapewear, som man kan vælge i mellem.

Forskellige typer shapewear

De mest gængse shapewear er højtaljede shorts, som toner lårene, løfter numsen og strammer maven end. Men der findes mange forskellige typer at vælge i mellem baseret på behovet. Der findes fx både shapewear BH’er, bodystockings, trusser og ikke mindst shorts af forskellige typer og længder. Hvad du skal vælge, afhænger som nævnt fuldstændigt af dit behov. Typisk kan du også finde shapewear af forskellige styrker – nogle har en meget kraftig formende effekt mens andre har en mindre effekt, så det bør du også være opmærksom på, hvis du beslutter dig for at anskaffe dig shapewear.

Prisen på shapewear

Du oplever sikkert tit at pris og kvalitet ofte hænger sammen – og det er typisk også tilfældet med shapewear. Selvom to stykker shapewear med en stor prisforskel ved første øjekast kan se ens ud, er forskellen ofte at finde i materialet og ikke mindst sammensætningen af det. Der kan nemlig være sparet på materiale og vævning, hvilket i værste tilfælde kan betyde, at tøjet mister sin formende effekt efter et par vaske. Og så står du tilbage med intet andet end et par dyre indershorts uden andre funktioner. Derfor bør du altid lede efter shapewear, som kan tåle at blive vasket – mange gange. Husk selvfølgelig at følge vaskeanvisningerne for at forlænge levetiden på dit shapewear. Find forskellige typer shapewear her – og ikke mindst en masse lækre indershorts.