Udsættelse af loven om autostole til børn kræver ny lovgivning

Den nye lov, der udskyder gennemførelsen af den obligatoriske brug af autostole til børn, er blevet kritiseret af sikkerhedsforkæmpere. Loven, som skulle være trådt i kraft den 1. juli, vil nu blive udsat i seks måneder. Det kræver, at der vedtages ny lovgivning for at gøre ændringen officiel. En passende autostol til dit barns alder, højde og vægt er et krav. Du kan få vores anbefalinger til de autostole, der vil passe bedst til dig og dit barn, ved at bruge https://autostol.dk -guiden.

 

Loven om autostole til børn er et tegn på et større problem i regeringen.

 

 Regeringen prioriterer nemlig ikke borgernes sikkerhed. Hvis regeringen virkelig bekymrede sig om borgernes sikkerhed, ville den ikke have udsat gennemførelsen af loven. Denne forsinkelse vil kun bringe flere børn i fare. Det er tydeligt, at regeringen er mere optaget af politiske spil end af at regere. Forsinkelsen af loven om autostole til børn er blot et eksempel herpå. Hvis regeringen ikke engang kan få noget så simpelt som dette på plads, hvordan kan vi så forvente, at den kan håndtere mere komplekse spørgsmål?

 

Regeringen skal gøre det bedre. 

 

Borgernes sikkerhed bør være dens førsteprioritet. Forsinkelser som denne viser kun, at regeringen ikke er i stand til at løfte opgaven.

Udsættelsen af loven om autostole til børn er blot et eksempel på, at regeringen ikke sætter borgernes sikkerhed først. Der er mange andre eksempler på, at regeringen ikke har formået at beskytte sine borgere. F.eks. har regeringen ikke formået at regulere brugen af våben ordentligt, hvilket har ført til masseskyderier. Regeringen har også undladt at tage fat på problemet med klimaændringer, som bringer hele planeten i fare.

 

Det er tydeligt, at regeringen ikke prioriterer borgernes sikkerhed. Hvis regeringen virkelig bekymrede sig om borgernes sikkerhed, ville den ikke have forsinket gennemførelsen af loven om autostole til børn. Denne forsinkelse vil kun bringe flere børn i fare. Regeringen må gøre det bedre. Borgernes sikkerhed bør være dens førsteprioritet.

 

Hvad mener De? Bør regeringen gøre mere for at beskytte sine borgere? Lad os vide det i kommentarerne.