Vilde kaniner har den gamle grønne antikvariatboghandler

kun mødt på Kattegatøen Endelave på skønne jagtdage. Lige i forbifarten kan det fortælles at tilberedt korrekt, smager vilde kaniner aldeles pragtfulde, lyder det fra den gamle grønne antikvariatboghandler, der straks hiver gamle kogebøger og finder en med jagtretter frem og viser opskrifterne på omtalte vilde kaniner.

Det er ikke for at fortælle om vilde kaniner vi er her … men

for at gøre opmærksom på os selv. I har nok allerede lugtet lunten at det handler om bøger og om at være grøn. I snart tyve år har den gamle grønne antikvariatboghandler solgt bøger på internettet, i øvrigt som den første med www.bogbasen.dk. Det har vi gjort ikke uden stolthed til danskerne alt efter deres ønsker.

Salg af gamle bøger og antikvariske bøger er godt for miljøet, som vi vist alle sammen har opdaget vi skal passe på. Skal du derfor bruge en bog, så kik indenfor hos Bogbasen. Det uanset om du er samler eller blot vil have bøger med på ferie til syden eller i sommerhuset, vi kan dække det hele. Lige fra 12tonet musik til erotik. De fleste bøger vi har er meget lødige. Filosofi, danske sølvmærker bog, Lademanns naturfører, Storm P bøger, ja mulighederne er mange. Du kan selvfølgelig også købe krimi/spændings bøger, romaner, også af de store russiske forfattere.

Når du handler med Bogbasen.dk er der ingen bindinger af nogen art. Du forpligter dig ikke til et medlemskab der koster kontingent, medlemskabet er gratis og de oplysninger du opgiver, kan du bestemme alene er forsendelsesoplysninger. I øvrigt følger vi altid mindst Forbrugerombudsmandens vejledning om god internethandel.

Miljøudviklingen bekymrer den gamle grønne antikvariatboghandler …

Ved du f.eks. at hver af os, fra baby til olding i gennemsnit udleder 7200 kg CO2 om året – om året! Det lyder af meget. Men altså ikke mere end hvad et par gode træer, bøg, eg, ær i god drift kan optage om året. Så det handler om at plante skov. Derfor har moderselskabet bag Bogbasen ApS stiftet Grøn Ejendoms Investering ApS, hvor også du er velkommen som investor. Er du interesseret kan du skrive efter vores nyhedsbrev:

[email protected]

God læselyst og pas godt på vores Jord