Hvor godt holder læder kontorstole

Læder kontorstole er meget dyrer end stof kontorstole. Det er helt vildt hvor meget, har set nogle modeller som koster 30.000 kr, som Salveo Solitaire hos Prostole. Dette er dobbelt så dyrt hvis ikke mere i forhold til stof stole som kan fås fra alt mellem 8.000 kr og helt op til 18.000 kr. Så der er en kæmpe prisforskell, spørgsmålet er om det er pengene værd. 

 

Læder holder længere

Læder er nemmere at vedligeholde en stof. Spilder du for eksempel sodavand over læder, kan man tørre det af uden problemer med en klud. Sker dette på stof, så vil stoffet suge væsken til sig og kræve en grundigere rengøring. Generelt slides læder mindre end end stof. Med tiden slides stoffet ned med årerne, det mister sin flotte udstråling og bære præg af dets store brug. Allerede efter 1-2 år vil man ligge mærke til det. Omvendt med læderet, så bliver blot pænere med årerene. Læderet har helt naturlige ar og andre mærker, som er en del af dets charme. Polere du læderet vil det fremstå helt som ny.

 

Pengene er godt givet ud ved læder

Læderet holder en del længere en stof, hermed kan pris forskellen godt retfærdiggøres. Så slipper man for at udskifte stolene hvert tredje år. En kontorstol holder nemlig i mange år, stellet slides ikke ned og er i samme stand som da man købte det. Typisk er det textilen som er den mest skrøbelige. Man kan godt købe stof typer som er mere slidstærke og som holder bedre. Et eksempel på dette er Fame stoffet som er slidstærk og har en textur som får den til at fremstå pæn selv efter meget brug. 

 

Har man som virksomhed image af presstige, vil læder give god mening. Sælger man dyre biler i luksusklassen giver det ikke mening at have nedslidte stole på kontoret. Man giver ikke det billede af virksomheden som andre har oppe i deres hoved. Virksomheden skal vise dette hele vejen og her er kontorstolene en vigtig del af det. Her fandt jeg nogle rigtig gode læder kontorstole med et godt design som passer til prestige brands https://prostole.dk/chef-kontorstole/.