Billige papkasser til forsendelse

Vi startede webshoppen for snart 2 år, og de første mange måneder gik der stort set ingen ordrer ind. Stille og roligt kom der dog hul på bylden, og i dag har vi mellem 100-200 ordrer om dagen.

Da vi begyndte at få mange ordrer, tænkte vi, hvor køber man billige papkasser til forsendelse. I starten brugte vi blot genbrugs papkasser og ikke standard papkasser. Genbrugskasserne kunne være lange papkasser, hvide papkasser, små papkasser, og hvad vi ellers havde liggende.

Bølgepap emballage

Papkasser er super gode til forsendelse, men vi er altså også begyndt at bruge rigtig meget bølgepap emballage. Er produktet skrøbeligt, pakker vi det i bølgepap indpakning, inden vi lægger det i papkassen.

Det smarte ved bølgepap er, at det kan købes i alt fra 15, 30, 40, 50 og op til 100 cm. Og man kan sige meget om bølgepap, men det kan virkelig beskytte et produktet mod slag og stød. Jeg tør ikke tænke på, hvor meget bølgepap vi bruger om året, men det er rigtig mange meter.

Billige paller

Det er dog ikke kun bølgepap og papkasser, vi bruger i stor stil. Vi er ligeledes storforbrugere af paller. Heldigvis har vi fundet et godt sted at købe billige paller engros, for det løber op i mange penge om året.

Paller er ikke bare paller, for de kan købes i alverdens varianter. Her snakker vi alt lige fra:

  • Engangspaller
  • Plastpaller
  • Europaller
  • Halvpaller
  • Pallebure

Hvilken variant palle, vi benytter os af, afhænger af situationen. Vi bruger f.eks. pallebure hver eneste dag til at lægge de færdigpakkede pakker i, som Postdanmark så afhenter. EUR-pallerne bruger vi til vores storkunder, som køber engros hos os.

Storkunderne køber rigtig meget af os på hver eneste ordre, og nogle gange kan én ordre fylder 4-5 paller. Vi er begyndt at bruge flere og flere plastpaller, fordi de ikke går i stykker så nemt. De er dyre i indkøb, men kan de holde dobbelt så lang tid, så er det bedre.

Forsendelsesemballage engros

Én ting er sikkert, og det er, at det er vigtigt at købe forsendelsesemballage så billigt som muligt. Der er stor forskel i prisen fra den ene grossist til den anden, og derfor bør man altid indhente tilbud. Den første leverandør, som vi brugte, vil have cirka 4,5 kr. pr. papkasse, og i dag giver vi kun 2,75 kr. Bruger vi i snit 100 papkasser om dagen, så bliver det altså til mange penge.

Vores anbefaling er derfor at indhente tilbud fra flere grossister. Og det gælder alt lige fra forsendelsesposer til boblekuverter og paprør og pakketape. Der er ingen grund til at betale for meget for emballagen, og sådan er det.

Kilde: Novaindex.com