Det er smart og sejt at køre på scooter

Du har sikkert set film, hvor du ser en brandlækker kvinde, der kører på en flot scooter. Det ser helt vildt godt ud, og det er blevet lidt af en trend, at kvinder også godt kan gøre de her ting, man ellers mener er ”mandeting”. Derfor skal du, som kvinde, da også lære at være sej og køre på scooter. Læs mere om, hvorfor det er smart og sejt at køre på scooter her.

Seje kvinder er stærke kvinder

Feminismen har på det seneste været et kæmpe taleemne. Kvinder er begyndt at være meget mindre feminine, fordi kvinder er lige så stærke som mænd. Der er så mange ting, som vi tidligere har ment, kun er for mænd. Nu er vi begyndt at se, at det altså er ret så sejt, når kvinder gør ting, der ellers er set som ”mandeting”.

Det at køre på scooter, er noget mange flere mænd gør, end kvinder. Men hvorfor egentlig? Kvinder kan da lige så godt gøre det også. En kvinde, der kører på scooter, ser bare sej og stærk ud. En stærk kvinde behøver ikke andre, og det er netop det, der gør hende stærk. Hvis du også er kæmpe fan af feminisme og stærke kvinder, kan det være en ide med et scooter kørekort. Så kan du se brandgodt ud, føle dig lækker og ikke mindst som en stærk kvinde.

Derfor er det smart med en scooter

En scooter er jo egentlig lidt ligesom en hurtig cykel. Den er derfor en smart måde at komme hurtigt frem og tilbage på, når man ikke lige gider tage bilen. Det er dog vigtigt at huske autohjælp, både til scooteren, men også bilen. Se autohjælp priser. Det kan være lidt sjovere at tage scooteren, når man lige skal på en lille tur på 5 eller 10 km. Det er jo ikke nødvendigt at tage bilen hver gang du skal på tur.

Det er altså et sjovere transportmiddel, men det også lidt nemmere, hvis du bare skal på en lille tur. Måske bor din ven lige i nærheden, men du gider ikke lige gå eller tage cyklen. Der skal jo også være plads til, at man kan være lidt doven en gang imellem. Så kan du også lige se sej ud imens du gør, hvilket jo bare er en bonus. Så det er ret smart at bruge en scooter.

Men husk nu, at det ikke skal betyde, du aldrig får motion. Scooteren er jo heller ikke helt miljøvenlig, ligesom bilen heller ikke er. Så det kan godt være en god ide at gå eller cykle en gang imellem. Men til de dage, hvor du bare er helt udmattet, kan du jo godt lige tage scooteren ned og handle, eller andre små ture, hvor du bare ikke magter at gå. Så alt i alt er scooteren både sej og smart til kvinder, og det er derfor en god ide at have sådanne et kørekort og køretøj stående derhjemme.