Er du stresset i din hverdag? Hold op med disse ting

Vi er alle stressede til en vis grad, men nogle af os er meget stressede. Der kan være mange ting, der giver dig stress. Hvis du læser med på denne blog, så har du nok læst nogle artikler om forskellige ting, herunder en af vores nylige artikler om økonomisk frihed. Hensigten med denne artikel var selvfølgelig at give nogle tips og tricks til, hvordan man kunne holde sig opdateret på hvad der rører sig på de forskellige markeder. Denne artikel her kommer dog med et lidt anderledes perspektiv.

Slap af

Det er spændende at følge sine investeringer i Ether og mange andre ting, og dette kræver selvfølgelig, at man tjekker kursen hele tiden. Problemet med denne tilgang er dog, at man ikke kan slappe af. Hvis man hele tiden bekymrer sig om, hvordan markedet udvikler sig, så er det ikke sundt for en. Mange køber Ether med henblik på at holde det i lang tid – det er dermed en investering, hvor man kan se værdien på lang sigt. Hvorfor så tjekke kursen på kort sigt? Det giver vel meget god mening, så derfor bør du nok lade være med at tjekke kursen hele tiden. Har du en app installeret på din telefon, så slet den med det samme. Det er ikke altid sundt for dig.

Reducér dine positioner

Lige nu ser det ikke så godt ud for investorerne i Danmark. Hvis det påvirker dig meget, så bør du nok overveje, om du ikke skulle investere mindre penge i de forskellige ting. Hvis du tænker på det hele tiden, så ender du med at blive “gal”. Man siger oftest, at man ikke skal investere mere end man kan tabe at tåle, og det er virkelig et godt tidspunkt at teste det af nu. Hvis du tænker for meget over det, så har du nok investeret alt for mange penge. Om du skal reducere dine positioner lige nu er dog op til dig selv, da vi ikke kan kommentere på dette.