Er du vild med idéen om økonomisk frihed?

Nu er Danmark ikke ligefrem kendt som landet, hvor man kan blive hurtigt økonomisk fri på grund af de relativt høje skatter. Dette gør det relativt svært at opbygge en formue, men alligevel prøver rigtig mange danskere og specielt iværksættere at opnå drømmen og økonomisk frihed. Læser man på grupper for investorer på Facebook, så kan man virkelig se, at mange kæmper hård for at opnå det. Spørgsmålet er så bare, hvordan man kan opnå det mål på en smart måde. Vores umiddelbare mening er, at man skal sørge for at holde sig selv opdateret på en række forskellige ting.

Følg med på danske medier

Det er meget spændende at følge med i debatten på diverse fora på engelsk og måske også på Reddit, men det er ikke i en dansk kontekst. Der er rigtig mange forskellige ting, der spiller ind, som tilfældige amerikanere ikke har forstand på. Det kan være, at du ønsker at investere i en eller anden ETF, og så bliver du anbefalet noget – men du ved ikke lige, at der er en udfordring ved at købe den specifikke ETF i Danmark. Enten fordi den ikke sælges på de børser, vi anvender – eller fordi Skat ikke har godkendt den.

Man kan derfor med fordel læse med på danske hjemmesider som denne her: https://vgpcapital.dk

Grupper på Facebook

Som vi tidligere var inde på, så findes der også en række forskellige grupper på Facebook, som man bør ansøge om at blive medlem af. Typisk går der ikke lang tid, før du bliver lukket ind. Så kan du vælge at slå notifikationer om interessante debatter til eller fra. Typisk vil man måske følge individuelle tråde, da der er meget aktivitet på de forskellige grupper, og så vil din telefon gå amok med alle de notifikationer, den kommer til at få i løbet af en dag.

Vi håber du blev lidt klogere på, hvordan du kan finde investorer med de samme mål og hvordan du måske kan opnå dem.