Find din sommerstil kvinde

Har du ligesom de fleste andre kvinder heller ikke fundet din sommerstil endnu? Der er også utrolig mange faktorer der er i spil når vi skal finde den rigtige sommerstil som kvinde. Du vil jo med garanti gerne have det er noget der skal være elegant, noget der er sexet så mændene enten får hold i nakken eller taber kæben, samtidig må det også gerne være simpelt.

Det er ikke let at være kvinde …

Jo tættere på sommeren kommer, jo større tendens er der til at en kvinde gør sit dankort rødglødende og shopper nærmest som hvis hun skulle handle ind til aftensmad en dag ad gangen. Er du også denne kvinde?

Hvis du på forhånd beslutter dig for hvad din sommerstil skal være, så undgår du at købe en masse tøj der ikke passer sammen. Hvis du derimod har fundet din sommerstil, så vil det meste af det tøj du køber passe sammen. Du sparer en del penge, som du eksempelvis kunne brug på mere tøj, og du sparer en masse tid, som du eksempelvis kan bruge på at shoppe. Der er altså kun fordele ved at du som kvinde får fundet din sommerstil.

Start i stuen

Der er to ting du kan gøre derhjemme. Som enhver anden kvinde, har du med garanti en lille smule tøj – okay, måske en hel del tøj. Her har du en oplagt mulighed for at få sorteret i dit tøj, det du bruger og det du ikke bruger – måske endda få noget smidt ud.

Og inden du tænker jeg er skør, så er det altså for at du har plads til nyt tøj, at du kan smide noget at det gamle ud. Ingen kvinde skal opfordres til at smide tøj ud uden et formål, vel?

Det kan endda være du får fundet inspiration til din kommende sommerstil i dit gamle tøj. Derfor er det bare at gå i gang.

Når du har fået set dit tøj igennem, så er det frem med et stykke papir og en kuglepen. Nu bør du skrive alle dine overvejelser ned. Det kan være du har overvejet noget denim som skal være en del af din sommerstil. Det kan eventuelt være en nederdel eller en jakke i denim, så skriver du denim. Når du har skrevet en masse gode forslag, så sorter i dem også, hvor du skal strege mindst 2 overvejelser af listen.

Pas godt på dit tøj

Dette er meget generelt for tøj, sommerstil eller ej, men det er vigtigt at du passer på dit tøj. Som kvinde, er der nok ingen der skal belære dig om hvordan du skal vaske dit tøj. Men det er heller ikke selve det at vaske tøjet der er svært, men mere at benytte de helt korrekte midler som dit tøj har behov for, for at det holdes pænt og flot.

Du har måske haft en striktrøje engang, eller en skjorte i bomuld, hvor begge er gået hen og blevet lidt tørre og stive i det. Dette skyldes at du enten bruger det forkerte vaskemiddel, vasker på for høje eller for lave grader, eller at du putter for meget vaskemiddel i. Pas på dit tøj så det holder længere og på sigt vil spare dig en del penge.

Din sommerstil

Nu har du set din garderobe igennem og lavet en liste over hvordan du gerne ser din sommerstil skal være hvor styles som sommerkjoler eller de søde blusekjoler som her, måske er din stil. Herefter skal du finde ud af hvad du kan bruge af dit gamle tøj, så du ikke går ud og shopper noget nyt som er meget lignende det du i forvejen har fra din sidste sommerstil.

Se det som et puslespil udelukkende til en tøjglad kvinde (som er enhver kvinde). Når du har fundet det tøj du kan bruge i din sommerstil, skal du finde ud af hvad du har brug for at fuldende din sommerstil.

Husk at tænk i materialer, mønstre, farver og eventuelle prints, når du skal finde din sommerstil og du vil sikre dig at det hele passer sammen af det du går ud og shopper.

Nu har du gjort det som næsten ingen kvinde har formået. Du har fundet din sommerstil med overskud. Hele processen sørger for at du sparer penge og at du rydder op i din garderobe, hvilken langt fra er enhver kvinde der kan nikke genkendende til.

Næste stadie for dig er nu at spotte de gode tilbud, arranger en shoppetur med en veninde eller to og så vise dem hvor målrettet du er. Men sørg nu for ikke at blive fristet af dine veninder og det de shopper.