Hvad kan du låne?

Du kan låne fra 100 kr. og helt op til 400000 kr., hvis du virkelig vil ud at realisere dine drømme. Nedenfor kan du se en række eksempler på, hvilke drømme du kan få realiseret med de hurtige og nemme penge.

Lån penge nu: 1000 kr

Det lyder måske ikke af mange penge at låne, men du kan faktisk få en hel del for 1000 kr. Mangler du eksempelvis mad i køleskabet, så kan det i hvert fald blive fyldt godt op for det beløb. Trænger du til en bytur med vennerne eller veninderne, mangler du penge til en gave. Skal du en tur i biograferne og på cafe bagefter, ja så er det alt sammen muligt for 1000 kr. Husk, du kan låne 1000 kr. ganske gratis!

Lån 2000 kr.

Så begynder det at blive en anelse sjovere. Måske er det lang tid siden, at du har inviteret din partner på restaurant, måske mangler du en ny DVD-afspiller, eller skal cyklen lige renoveres en smule, så er det bare at snuppe et lån på 2000 kr. og få det gjort. Og ja, det er skam også gratis at låne 2000 kr.!

Lån 3000 kr.

Nu bevæger vi os stille og roligt op, hvor du kan kigge lidt dybere på nettet og i diverse kataloger. Trænger din partner og dig til at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag? Så kunne et weekendophold være en ganske vidunderlig ting.

Måske er øl- og vindepoterne ved at være tomme, så en tur til Tyskland er tiltrængt osv. osv. Du tror det måske ikke, men du kommer langt for 3000 kr. Og dette beløb er naturligvis også gratis at låne!

Lån 5000 kr.

Så er vi der, hvor man siger, at det begynder at blive rigtig sjovt. For 5000 kr. kan du købe alt fra en ny vaskemaskine, ny cykel, ny scooter. Ja eller endda finansiering af billig afbudsrejse sydpå hvor der er varmt og dejligt. Trænger din krop og sjæl til lidt velvære, så kommer du langt for 5000 kr. Og du låner pengene kvit og frit!

Styr på gælden

Er du havnet i økonomisk uføre med for megen gæld, så er der heldigvis hjælp at hente. Nedenfor har vi listet en række gode råd, som kan hjælpe dig med at slippe ud af gælden:

  • Stop med at låne flere penge. Klip dit kreditkort i stykker og anskaf dig et hævekort, så du ikke kan lave overtræk.
  • Sæt dit forbrug ned, også selvom det betyder, at du må give afkald på en række fornøjelser, nyt tøj, rejser etc.
  • Sørg for at have rejseforsikring, hvis du alligevel rejser – sygdom kan ruinere dig med hjemtransport.
  • Få overblik over dine gældsposter – hvor meget skylder du og til hvem. Se om du eventuelt kan lave nogle fornuftige afdragsordninger med dine kreditorer.
  • Læg et budget, så du får overblik over din økonomi. Vi har beskrevet, hvordan du lægger et budget tidligere i denne låneguide.
  • Har du svært ved selv at overskue din økonomiske situation, er der heldigvis hjælp at hente som bl.a. gratis gældsrådgivning.

Klager over forbrugslån

Opstår der problemer i forbindelse med, at du har optaget et forbrugslån, findes der en række instanser, du kan klage til. Hvilken instans, du skal klage til, afhænger af, hvad klagen drejer sig om, og hvem der ejer finansieringsselskabet. Læs om instanserne herunder:

OBS: Finanstilsynet fører tilsyn med samtlige finansieringsselskaber i Danmark, for at sikre at de overholder den finansielle lovgivning. Læs mere på Finanstilsynets hjemmeside. Har du spørgsmål til lån og økonomi generelt, eller vil du bare vide mere om emnet, så kan du med fordel kigge forbi finans- og låneportalen Bacopenhagen.dk.