Skab dig et skab

Vi med hang til tøj skal jo også have et sted at hænge det, og når man har det som os, skal der dælme meget plads til. Både til hængetøj og hyldetøj og – selvfølgelig de sindssygt vigtige sko. Og vi kan jo bare aldrig nogensinde få plads nok, vel? Nå – men her, hvor jeg bor, har jeg en del indbyggede skabe, og det rækker ikke alligevel. Så gode dyr var rådne for mig, for jeg havde simpelthen ikke plads nok. Men ven og sengekammerat Svend Bent kom med løsningen!

Skydedørsgarderobe på mål

Han er sådan lidt a la en handy man. Ikke super sej til alt, men han er god nok til at fikse det meste. Og han anbefalede mig, at vi skulle sætte os ned og kigge nærmere på en hjemmeside, han har brugt flere gange – nemlig en hjemmeside, hvor man kan tegne sit helt eget setup med garderobeskabe efter mål med skydedøre og hele molevitten. https://www.barebilligst.dk

Det gjorde vi så, og jeg må indrømme, at jeg startede ud med at være lidt skeptisk, men det forsvandt hurtigt. Hold nu kæft for et genialt program!

Selv jeg – der har 10 tommelfingre plus det løse – kunne nemt forstå det. Og vi fik opbygget et helt nyt skab med sider, sindssygt flotte skydelåger og både hylder og bøjlestænger. Det skal så blot sættes sammen og være i enden af mit gæsteværelse.

Man tegner simpelthen det man vil have med byggeblokke af låger, hylder og greb. Og når man har opnået det, man vil have, tjekker man lige en ekstra gang og klikker på “Bestil”. Og så er den ged ikke blot barberet men også vasket, strøget og poleret. Så er det bare at vente på, at fragtmanden kommer med hele pakken. Og det er ikke sværere at sætte sammen end noget fra Ikea – til gengæld er kvaliteten hundred gange bedre.

Samme firma har de fedeste køkkener

Lidt tilfældigt opdagede jeg, at samme driver en anden hjemmeside, der fører sig frem med at sælge såkaldt “billige køkkener“. Og ja – prismæssigt ER de sgu billige, men kvaliteten fejler ikke noget. Det er fedt at opleve, at man faktisk kan købe til langt under normal pris og alligevel få kvalitet, der nemt måler sig med de tunge navne i branchen.

Nå – men nu vi jeg nyde mit nye skydedørsskab, for Svend Bent har samlet det for mig, og det er tid at flytte ind i det 🙂