Tyskland er moderne igen

Jeg ved ikke, om du har lagt mærke til det eller tænkt over – men det at rejse på ferie i Tyskland har fået en renæssance de senere år. Måske endda så langt tilbage som Murens fald eller kort derefter. Hvor det tidligere var forbundet med sådan lidt gammelt og støvet at tage til for eksempel Harzen, er det i dag en yderst populær ferie for især familier med børn. Ferie med børn i Harzen er mere populært end nogensinde faktisk!

Tyskland er stort!

Landet er jo reelt kæmpestort, og da især efter Tyskland blev genforenet. Faktisk byder landet på lat fra flade sletter over bakket terræn til bjerge, skønne floder, vinområder, storbyferie og endda badeferie. Byer som Berlin og Hamburg er kendte og elskede feriemål for mange danskere, men også Trier, Koblenz, München og Nürnberg er fantastiske.

En ferie i Tyskland er oplagt som kør selv. Trods de ofte ret store afstande går det som en leg grundet det veludviklede motorvejssystem.

Hvordan skal man bo i Tyskland?

En del vælger hotel, men faktisk er det ikke den ideelle måde at få det maksimale udbytte af en Tysklandsferie på. Lej hellere for eksempel et feriehus eller en ferielejlighed. På den måde kommer du meget tættere på den lokale befolkning og får del i den tyske “gemütlichkeit”, som faktisk er stærkt undervurderet.

Fidusen er også, at du dermed har køkken og kan tilberede de måltider selv, I nu måtte ønske. Men snyd alligevel ikke dig selv og familien for den gode oplevelse, det er at tage på et typisk tysk gæstgiveri, hvor maden ofte er lavet af Mutti selv, er solid og ganske rigelig.

Den mest effektive måde at finde feriebolige ri Tyskland (og faktisk også i Østrig) er via det specialiserede bureau FerieLogi.dk:

Tlf. +45 98341120
Mail: [email protected]

FerieLogi | Liselejevej 5 | 9270 Klarup

Der får du den ultimative service og et helt enestående kendskab til hver lille afkrog af Tyskland!