Efterisolering af hulmur og loft

Er dit hus bygget før 1980, er der meget stor sandsynlighed for, at det ikke er efterisoleret i tilstrækkelig grad. Dette er ikke helt uden betydning, da dårlig isolering har en række negative følgevirkninger.

Disse følgevirkninger begrænser dog sig ikke blot til høje varmeudgifter, som mange desværre går og tror. Af vigtige konsekvenser ved dårlig isolering, kan således nævnes en ringe energimærkning af dit hus, træk fra væggene, samt en øget risiko for dårligt indeklima.

Hos Bedste-varmepumpe.dk er vi eksperter i efterisolering af private hjem. Vi arbejder i hele Danmark, og er en af Danmarks største spillere når det kommer til hulmursisolering.

Bor du inden for vores dækningsområde, tilbyder vi altid et gratis isoleringstjek, så du kan få klarhed over, om det kan betale sig at efterisolere din bolig. Efterfølgende vil du få et uforpligtende tilbud af os, hvor du kan se den samlede pris på isolering af dit hjem, samt hvor hurtigt at efterisoleringen vil kunne tjene sig selv hjem igen.

Efterisolering af hulmur samt efterisolering af loft, er blandt de mest rentable energiforbedringer som du kan foretage i din bolig. Dette skyldes, at dine ydervægge og dit loft i runde tal tegner sig for henholdsvis 35% og 25% at varmetabet fra dit hus.

Efterisolering af ydervæg og loft, har derfor ofte kun en tilbagebetalingstid på mellem ét og to år. Dette skyldes en kombination af gunstige tilskudsordninger (CO2-tilskud og håndværkerfradrag), samt det faktum at energipriserne i Danmark er rigtig høje.

Læg dertil at vi udfører flere hundrede isoleringer hvert måned, og derfor kan tilbyde nogle af Danmarks bedste priser grundet vores stordriftsfordele.

Sådan foregår selve isoleringen

Når du har fået foretaget isoleringstjekket af din bolig, modtager du et uforpligtende tilbud fra os. Tilbud på de isoleringsydelser som det vil være rentabelt at gøre brug af. Når du har accepteret vores tilbud, finder vi med det samme en ledig tid til dig, hvor vores isolatører vil foretage selve efterisoleringen.

Isoleringen foretages af et team bestående af to certificerede isolatører, og kan foretages på én og samme dag. Vi starter med at bore en række huller i dine fuger, med mellem 1-1,5 meters afstand. Disse fuger bruger vi, når vi skal blæse isoleringsmateriale ind i hulmuren, ved hjælp af en specielslange. Alt dette gøres udefra, hvorved at du helt slipper for støv og smuds inde i dit hjem.

Når selve isoleringen er færdiggjort, slutter vi af med at lappe de små huller, som vi har boret i fugerne. Vi gør os naturligvis umage med at blande mørtlen, således at farven kommer så tæt så muligt på dine eksisterende fugers farve.

Papiruld eller EPS?

Hos Bedste-varmepumpe.dk udfører vi hulmursisolering med tre forskellige isoleringsmaterialer: EPS-kugler tilsat grafit, granuleret glasuld (Knauf) samt endelig papiruld. EPS med grafit er det af vores isoleringsmaterialer, som har den bedste isoleringsevne. Lige herefter kommer Knauf-isolering, for til sidst nævne papiruldsisolering.

Historisk set har papiruld været det mest benyttede produkt til hulmursisolering. EPS-kugler tilsat grafit er dog blevet stadig mere populært gennem de seneste år, både grundet den gode isoleringsværdi, men ligeledes da det er et produkt som er nemt at arbejde med for os som isolatører.

At EPS-kugler er let for os at arbejde med, betyder at vi alt andet lige, at vil skulle bruge færre arbejdstimer på din isoleringsopgave. Denne tidsbesparelse har vi selvfølgelig mulighed for, at give tilbage til dig i form af en rigtig god pris på din isoleringsopgave.

Om henholdsvis EPS, papiruld eller granuleret glasuld er det rette valg for dig, kommer dog an på en konkret vurdering. De enkelte isoleringsmaterialer, har nemlig hver deres styrker og svagheder, når det kommer til alt fra lydisolerende effekt til produkternes varmeisoleringsgrad. Du kan læse mere om isoleringsmaterialer og få tilbud på efterisolering af hulmur og loft på Bedste-varmepumpe.dk.